پیشبینی سه روند اصلی برای توسعه فناوری نانو در بخش هوافضا
پیشبینی شده است تا سال 2021 سه روند در حوزه فناوری نانو در بخش هوافضا شکل گیرد که ظهور هواپیماهای بینیاز از سوخت، استفاده از فناوری نانو در سامانههای نبرد دریایی و توسعه نانوپوششها برای رادارگریز کردن هواپیما، تغییرات بنیادین این حوزه را رقم خواهد زد.
هواپیمای خورشیدی «سولار ایمپالس ۲» آمادهی ورود به مرحلهی تجاریسازی است
خلبان سولار ایمپالس ۲ میگوید: «ما شرکایی داریم که هم حمایت مالی از این پروژه را بر عهده داشتند و هم تکنولوژیهای آن را تامین کردند. این کار با تلاش ما به پایان رسید و اکنون آماده ورود به بازار است. سولار ایمپالس قادر به پرواز شبانه روزی بدون استفاده از سوخت است و این چیزیست که جهان ما به آن نیاز دارد.»
هواپیمای خورشیدی سولار ایمپالس 2 به سفر دور دنیای خود پایان داد
هواپیمای خورشیدی 'سولار ایمپالس 2' که بدون قطره ای سوخت، در مارس 2015 سفر به دور دنیا را از ابوظبی آغاز کرده بود، روز سه شنبه با فرود در پایتخت امارات عربی متحده به سفر خود پایان داد. این هواپیمای خورشیدی که انرژی خود را در این سفر 30 هزار کیلومتری از نور خورشید تامین می کرد، با این سفر به نخستین هواپیمایی تبدیل شد که بدون قطره ای سوخت، دور دنیا را پرواز کرد.
هواپیمای خورشیدی سولار ایمپالس، یک گام تا پایان ماموریت سفر به دور دنیا
قرار است این هواپیمای خورشیدی پس از عبور از آسمان هفت کشور، بین 48 تا 72 ساعت دیگر در شهر قاهره به زمین بنشیند. در صورتی که این پرواز نیز با موفقیت به انجام برسد، تنها یک پرواز دیگر تا پایان ماموریت سفر به دور دنیا توسط هواپیمای بدون سوخت، باقی می ماند.
فرود موفق هواپیمای خورشیدی سولار ایمپالس 2 پس از یک پرواز 18 ساعته
هواپیمای خورشیدی سولار ایمپالس 2 پس از 18 ساعت پرواز با موفقیت در اوهایو به زمین نشست. یک تاجر سوئیسی به نام آندره بورشبرگ با همکاری یک ماجراجو به نام برتراند پیکارد خلبانی پروژه Solar Impulse 2 را برعهده داشتند.
پرواز مجدد نخستین هواپیمای خورشیدی به 2016 موکول شد
در سفر اخیر این هواپیما و پرواز متوالی و بدون توقف از ژاپن تا هاوایی باتری های آن دچار آسیب شده و برای پرواز مجدد به تعمیر نیاز دارد. به همین دلیل این هواپیما برای تعمیرات بیشتر در هاوایی خواهد ماند تا در آوریل سال ۲۰۱۶ میلادی دوباره بتواند به پروازهایش ادامه دهد.
سولار ایمپالس رکورد پرواز با هواپیماهای خورشیدی را شکست
هواپیمای خورشیدی «سولار ایمپالس ۲» پس از ثبت یک رکورد تاریخی و عبور از سخت ترین مرحله سفر به دور زمین، در هاوایی فرود آمد. این هواپیمای خورشیدی سفر به دور زمین خود را در ماه مارس و از ابوظبی امارات آغاز کرده و با گذراندن مراحل مختلف این بار به سخت ترین بخش از مأموریت خود رسید: عبور از اقیانوس آرام.
هواپیمای خورشیدی ایمپالس از نقطه بیبازگشت گذشت
یک هواپیمای خورشیدی دومین تلاش برای پرواز بر فراز اقیانوس آرام که یک رکورد تازه خواهد بود را شروع کرده است.
هواپیمای موسوم به "سولار ایمپالس" ساعت ۱۸:۰۳ گرینویچ از پایگاه ناگویا در ژاپن راه افتاد و قرار است حدود ۱۲۰ ساعت بعد در ایالت هاوایی آمریکا به زمین بنشیند.
تیم پرواز تقریبا ۲ ماه منتظر صاف شدن هوا برای عبور از فراز این اقیانوس بوده است.